Дванадцятий Різдвяний благодійний концерт для дітей-сиріт у Горохівському благочинні

14 січня 2020 року, з благословення архієпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, у РНД «Просвіта» міста Горохова, відбувся 12-й Різдвяний благодійний концерт для дітей-сиріт.

Усі охочі та небайдужі прийшли сюди, щоб не тільки насолодитись чудовими виступами православних колективів, але й допомогти благодійними пожертвуваннями знедоленим дітям та дітям-сиротам.

Розпочався концерт зі співу тропаря свята Різдва Христового, який виконали священники Горохівського благочиння, після якого до всіх присутніх звернувся благочинний Горохівського округу протоієрей Валерій Пилипчук.

Священнослужитель привітав усіх присутніх з Різдвяними святами та закликав допомогти сиротам району благодійними коштами.

В концерті взяли участь хор Горохівської організації УТОС, молодша група недільної школи при храмі Різдва Христового м. Горохова, яка поставила  театралізовану різдвяну казку, церковні хорові колективи Різдво-Богородичного храму с. Цегів, Свято-Покровського храму с. Пірванче, Анно-Зачатівського храму с. Ржищів, Свято-Георгіївського храму с. Бережанка, Свято-Миколаївського храму с. Скобелка та молодіжного хору храму Різдва Христового м. Горохова.

Також глядачі мали змогу побачити прекрасний різдвяний вертеп, який приготували активні молоді прихожани Різдво-Богородичного храму с. Михлин.

По завершенні святкового концерту отець Валерій подякував всім присутнім за увагу та змогу долучитись до благої справи.

Священнослужитель оголосив, що цього року під час благодійного концерту було зібрано 27 000 гривень, які будуть передані для дітей-сиріт Горохівського району.

Варто зауважити, що пожертви продовжують надходити від небайдужих людей.

Радіє серце, коли небайдужі до чужого горя люди, приходять розділити свято з сиротами, знедоленими, з тими, хто потрапив у складні життєві ситуації.

«Будьте милосердні, як і Отець ваш милосердний» (Лк. 6:36)

За матеріалами допису священника Андрія Гаврилюка у Facebook.

Переглядів: 425

 
 
 
Перейти до панелі інструментів