Як відзначили свято апостола Іоанна Богослова в с.Борохів, Волинської єпархії

9 жовтня свята Православна Церква урочисто святкує памꞌять Апостола любові – святого євангеліста Іоанна Богослова.

В цей святковий день парафія храму с. Борохів Волинської єпархії Української Православної Церкви на чолі з своїм настоятелем митрофорним протоієреєм Олександром Кратюк  гостинно прийняла всіх бажаючих помолитися і показала втілену в життя головну чесноту, якою був наділений покровитель храму –любов.

Подвійно потрудилися до свята віряни з сусіднього села Піддубці, які разом з своїм настоятелем прот.Миколаєм Лафетою пройшли хресною ходою від свого храму до місця святкування.

Як зазвичай, собором священиків було відслужено на утрені акафіст святому апостолу та євангелісту Іоанну Богослову,  та водосвятний молебень перед Божественою Літургією.

Очолював Божу службу благочинний Ківерського району протоієрей Олександр Кондратюк. Йому співслужило більше двадцяти священнослужителів з сусідніх сіл та м.Луцька. Також, крім парафіяльного хору у богослужінні  взяв участь чоловічий хор храму Трьох святителів м.Луцька, – ці колективи прикрасили празник молитовним та злагодженим співом.

Віримо, що за молитви святого Апостола любові та вірних, що були на цьому святі, завжди серед мешканців с.Борохів буде панувати мир, злагода та справжня християнська любов.

Переглядів: 1039

 
 
 
Перейти до панелі інструментів