Заупокійна молитва за загиблих захисників України

29 серпня 2019 року, у День пам’яті захисників України у Свято-Покровському храмі Луцька було завершене заупокійне богослужіння.

З благословення архієпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, панахиду очолив секретар єпархії протоієрей Миколай Бондарук, якому співслужили отці-благочинні з різних куточків Волинської єпархії.

Наприкінці заупокійного богослужіння, протоієрей Миколай Бондарук закликав усіх присутніх щоденно звершувати посилену молитву за мир в Україні. “Кожну молитву чує Господь, а особливо Він чує спільну молитву, тому не треба чекати, що хтось помолиться за мир та любов посеред нас, а й самому вводити у дію Євангельські слова: де двоє чи троє в ім’я Моє зібрані, там і Я посеред них. Тому кожен з нас, вірних Християн та громадян має молитись за нашу рідну землю, бажаючи миру, любові та захисту нашій країні” – додав отець Миколай.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

 

Переглядів: 272

 
 
 
Перейти до панелі інструментів