Зустріч молоді та дітей – прихожан УПЦ – у місті Ківерці

Православна молодь при Свято-Миколаївському храмі міста Ківерці, яку згуртував отець Андрій Яковлюк, написала свою нову сторінку в історії життя.  3 березня 2019 року в приміщенні міської гімназії зібралися всі, хто відвідував недільну школу при Свято-Миколаївському храмі від самого її заснування, хто стояв біля витоків створення Ківерцівської молодіжки «КРОК», хто приєднався до неї протягом наступних років, а також діти недільної школи при храмі.

Серед випускників недільної школи були присутні  священники отець Сергій Дудко, отець Володимир Андрійчук, отець Дмитро Перхун, та диякон отець Павло Боровик. Про подію пише сайт Ківерцівського благочиння.

Варто зауважити, що це вже друга така зустріч; кількість присутніх поступово збільшується: цього року нас було уже близько 70.

Розпочався захід  зі спільної молитви та вітального слова благочинного Ківерцівського району протоієрея Олександра Кондратюка. Пригадали історію міського храму, котра почалася ще у далекому 1920 році.

Випускники поринули у дитинство, переглядаючи презентації з фотографіями, веселились,  грали у вікторини, відгадуючи зашифровані фрази та слова, ділились кумедними спогадами. Був час і задуматись про серйозне під час перегляду фільму «Почуйте її», який брав учать у фестивалі православного кіно. Також на зустрічі лунали пісні недільної школи «Покров» та молодіжки «КРОК».

На завершення  отець Андрій відзначив активних учасників дійства пам’ятними подарунками та був навзаєм нагороджений грамотою вдячності за його нелегку справу – виховання молоді в православній вірі.

Переглядів: 326

 
 
 
Перейти до панелі інструментів