Єпископ Нафанаїл звершив Божественну літургію у храмі села Кульчин

1 жовтня, у день пам’яті святої мучениці Ірини, єпископ Нафанаїл звершив Божественну літургію у Свято-Георгіївському храмі села Кульчин Ківерцівського благочиння. Цього особливого дня місцева громада відзначає друге престольне свято, оскільки у Свято-Георгіївському храмі села Кульчин є другий престол, який освячений саме на честь мучениці Ірини. Тож вшанувати святу до кульчинського храму разом з архіпастирем завітали священнослужителі єпархії та православні віряни села.

За Богослужінням владика Нафанаїл підносив особливі молитви за мир в Україні та єдність світового Православ’я. Службу Божу прикрашали своїм співом місцевий хор та луцький колектив “Святвечір” під керівництвом протоієрея Сергія Дембовського.

Насамкінець архіпастир привітав усіх присутніх зі святом, відзначивши особливі труди настоятеля і парафіян у справі благоустрою храму. У свою чергу настоятель Свято-Георгіївського храму священик Олександр Шмигаль подякував владиці за візит та радість спільної молитви у цей святковий для парафії день.

Переглядів: 1147

 
 
 
Перейти до панелі інструментів