Студенти двох духовних семінарій підготували концерт для «особливої» зміни у таборі «Стежина добра»

У православному єпархіальному таборі «Стежина добра» продовжує працювати зміна для дітей з особливими потребами та дітлахів з сімей переселенців. Програма другого дня була не менш насиченою, ніж відкриття зміни, з великою кількістю змістовних розваг.

Після уже звичної ранкової лінійки та ігор вожаті загонів «Капітошки» та «Мурашки» провели майстер-класи по виготовленню скриньки та паперових квіточок. Після обіду та відпочинку наставники пішли готувати дітей до завдань наступних днів.

Цікавою та рухливою цього дня була лісова гра «Римляни та християни». Суть полягала в тому, що діти поділились на дві команди, «римляни» та «християни» (іверійці, олександрійці, антіохійці). «Християнам» дали послання з привітаннями, назвами міст. Вони мали передати їх один одному, тоді як «римляни» намагалися зупинити та перешкодити їхньому шляху.

Також учасники зміни відправилися на концерт «Євангельські притчі», який підготували вожаті й семінаристи Волинської духовної семінаріі та семінарист Бірук Андрій з Почаївської духовної семінарії. Глядачі були в захваті від перегляду. Потім всі дружно пішли на вечірні молитви та хресний хід. Переповнені враженнями діти відправились відпочивати та з нетерпінням чекати нових пригод.

Переглядів: 325

 
 
 
Перейти до панелі інструментів