Єпископ Нафанаїл освятив новозбудований храм в селі Студині

3 травня 2018 року керуючий Волинською єпархією УПЦ єпископ Нафанаїл відвідав громаду села Студині Рожищенського благочиння. В цей день парафія святкувала значну подію – підійшло до завершення тривале багаторічне будівництво місцевого храму святої рівноапостольної княгині Ольги.

Владика Нафанаїл у співслужінні сонму священиків звершив Божественну літургію та освятив храмовий престол та будівлю, звершивши після цього Божественну літургію. Під час Богослужіння настоятель парафії протоієрей Федір Сігнаєвський був відзначений правом носіння хреста з прикрасами.

Наприкінці відправи громада та священнослужителі також звершили хресний хід навколо храму. Варто зауважити, що з нагоди освячення керуючим єпархією були нагороджені деякі активні парафіяни, яким єпископ вручив медалі Волинської ікони Божої Матері та благословенні грамоти. 

На завершення єпископ Нафанаїл привітав вірян та настоятеля з цією святковою подією та подякував громаді за працю во славу Господа. Настоятель від імені всіх жителів села Студині також висловив вдячність архіпастирю за розділену радість цього молитовного дня та за візит до своєї пастви.

Переглядів: 791

 
 
 
Перейти до панелі інструментів