Орден Святого Миколая Чудотворця вручили заслуженому діячу мистецтв України Юрію Войнаровському

25 вересня 60-річний ювілей відзначив заслужений діяч мистецтв України і директор КЗ «Палац культури міста Луцька» Юрій Войнаровський. З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, із Днем народження ювіляра привітали речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, ректор ВДС і голова єпархіального відділу релігійної освіти протоієрей Рустик Капауз, голова єпархіального відділу «Церква і суспільство» протоієрей Олександр Богданов, голова молодіжного відділу ієромонах Ілля (Вишневський), голова єпархіального відділу катехізації священик Віктор Мартинюк, керівник семінарського хору протоієрей Петро Муляр.

Священики нагородили Юрія Войнаровського орденом Святого Миколая Чудотворця від Предстоятеля УПЦ. Також отці передали благословення і вітання від  митрополита Волинського і Луцького Ніфонта і вікарія Волинської єпархії єпископа Камінь-Каширського Нафанаїла, та побажали Божого благословення у трудах на ниві мистецтва і культури. Вони також подарували ювіляру у благословення ікону Божої Матері.

Також священики  подякували Юрію Войнаровському за довгі роки співпраці із Волинською єпархією. Зокрема, саме у Палаці культури Луцька проводилися перші Різдвяні благодійні концерти, також проводяться вони там і останні роки паралельно із облмуздрамтеатром ім. Т. Шевченка. Там же відбуваються  вже 6 років поспіль і святкування Дня православної молоді. Своєю чергою, Юрій Войнаровський бере участь у заходах Волинської єпархії, залучає до них інших діячів мистецтв, а також запрошує священнослужителів на культурно-мистецькі заходи.

 

Переглядів: 55

 
 
 
Перейти до панелі інструментів