Митрополит Ніфонт зустрівся із Предстоятелем УПЦ Митрополитом Онуфрієм

96-600x4201-300x210[1]У понеділок, 12 жовтня, митрополит Волинський і Луцький Ніфонт в ході робочого візиту до Києва зустрівся із Його Блаженством Митрополитом Київським і всієї України Онуфрієм.

Митрополит Ніфонт доповів Предстоятелю УПЦ про роботу єпархії. Владика розповів, що протягом року було зібрано і передано на потреби армії та біженців більше одного мільйона гривень. У храмах єпархії постійно моляться за мир в Україні.

Також були згадані різноманітні соціальні проекти, це допомога нужденним. Кому – матеріально, кому – морально, духовно. Загалом, єпархія опікується та контактує з лікарнями, навчальними закладами, громадськими організаціями.

Його Блаженство відмітив високий рівень роботи єпархії у соціальній сфері. Також, митрополит Онуфрій подарував митрополиту Ніфонту архієрейські хрест та панагії. Митрополит Ніфонт запросив Предстоятеля на урочистості із нагоди престольного свята храму Всіх святих землі Волинської та святкування 1000-ліття з дня праведної кончини святого рівноапостольного князя Володимира.

Переглядів: 631

 
 
 
Перейти до панелі інструментів