Волинська єпархія запрошує на 25-й ювілейний благодійний різдвяний концерт (АНОНС)

У п’ятницю, 25 січня 2019 року, у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка (м. Луцьк, Театральний майдан, 2) відбудеться XXV ювілейний благодійний різдвяний концерт для збору коштів дітям-сиротам. 
Початок о 18:00.
Із благословіння єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла Волинська єпархія Української Православної Церкви протягом останніх 25-ти років збирає друзів та усіх небайдужих, щоби спільними зусиллями здійснювати справи милосердя та допомагати дітям-сиротам для слави Божої.  
Благодійниками будуть не лише глядачі у залі, але й творчі колективи та артисти, що прийдуть поділитись своїми виступами та порадують нас різдвяними колядками та віншуваннями. 
Традиційно у благодійному концерті візьмуть участь церковні хори Волинської єпархії, світські колективи, вихованці дитячих недільних та музичних шкіл, а також нові виконавці. 
Тож підтримаймо разом це щорічне благодійне різдвяне дійство, щоб подарувати трішки радості дітям-сиротам, а заодно продовжуймо колядувати та прославляти новонародженого Богомладенця Ісуса Христа. 
Телефон для довідок: +38 066 391 23 08
Усі бажаючі долучитись до благодійної справи можуть переказати кошти на рахунок:
Управління Волинської єпархії Української Православної Церкви
ЄДРПОУ 21732641 ПАТ “АЛЬФА-БАНК”
р/р 26006021171901
МФО 300346

Переглядів: 780

 
 
 
Перейти до панелі інструментів