У селі Кримне Камінь-Каширського благочиння відзначили престольне свято

7 липня 2018 року, в день Різдва святого пророка і Предтечі Господнього Іоанна Хрестителя, православна громада села Кримне Камінь-Каширського благочиння урочисто відзначала престольне свято свого древнього храму. Про урочисту подію повідомляє сайт Камінь-Каширської округи УПЦ.

З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, Божественну літургію очолив місцевий благочинний протоієрей Стефан Михалюк. Йому співслужили гості – запрошене духовенство єпархії.

Під час Богослужіння були піднесені особливі молитовні прохання за Україну та за її захисників, які захищають державу на Сході.

В завершенні спільної молитви отець благочинний, звернувшись до присутніх з проповіддю, закликав богомольців триматися єдності Церкви Христової та не припиняти молитися за мир в нашій державі, наслідуючи в своєму житті святого Іоанна Хрестителя.

Настоятель храму протоієрей Сергій Асафатов щиро дякував священикам, парафіянам та гостям свята за спільну молитву та запросив усіх відвідати Кримне і в наступне престольне свято.

Переглядів: 150

 
 
 
Перейти до панелі інструментів