Священик Волинської єпархії благословив бійців спецпідрозділу «Світязь» перед ротацією на Схід

Бійці спецпідрозділу «Світязь» відправились у чергову ротацію до зони бойових дій на Сході України. Перед від’їздом їх благословив духівник, голова єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України протоієрей Олександр Мазурак, котрий і сам неодноразово перебував у зоні АТО зі складом батальйону.

У чергову ротацію бійців спецпідрозділу «Світязь» провели заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич, котрий був його першим командиром, виконуючий обов’язки начальника ГУНП в області Сергій Козак, колеги, бойові побратими, рідні та друзі.

Бійці мають замінити службовців, які понад два місяці забезпечували правопорядок на території Луганської та Донецької областей. На сході поліцейські перевіряють громадян та транспортні засоби, працюватимуть на блокпостах, щоб виявляти та не допускати незаконне перевезення зброї та боєприпасів, тощо.

Довідково: добровольчий підрозділ «Світязь» був створений в червні 2014 року. Його бійці брали участь у боях під Іловайськом та Вуглегірськом.

Переглядів: 245

 
 
 
Перейти до панелі інструментів