У Ківерцівському благочинні відбувся традиційний дитячий табір “Покров”

7-12 серпня, на межі Волинської і Рівненської областей тривав православний дитячий табір “Покров”, який щороку організовує Ківерцівське благочиння Волинської єпархії УПЦ. Про це повідомляє сайт Ківерцівського благочиння. Понад 50 дітей з Ківерців та району взяли участь у відпочинку, який організували священики Ківерцівського благочиння на чолі з благочинним округи та з благословення керуючого Волинською єпархією УПЦ.

Під час таборування, православні діти мали змогу не лише брати участь у веселих конкурсах і розвагах, але і підвищувати рівень своїх знань на церковну тематику. Кожен день дітлахів починався і завершувався молитвою. Священики Ківерцівського благочиння регулярно спілкувались з дітьми на різноманітні теми, в яких розкривали для молоді істини православної віри.

Завершився табір перед традиційним вечірнім вогнищем, де діти мали змогу поспілкуватись, поспівати пісень та розповісти про свої емоції від відпочинку.

Організатори табору “Покров” дякують всім, хто долучився до цієї благої справи, зокрема – матушці Неонілі Яковлюк та її помічникам Галущак Тетяні, Шкарлатюк Катерині, Прищепі Олені. Також подяка виголошується усім вожатим табору на чолі з Герук Оленою Юріївною. 

Переглядів: 220

 
 
 
Перейти до панелі інструментів