Як відпочивають діти у «Стежині добра»

Православний літній табір «Стежина добра», що знаходиться на території Свято-Троїцького жіночого монастиря у селі Старосілля, традиційно зібрав дітлахів різного віку, які хочуть не лише гарно відпочити, а й більше дізнатися про Бога та Православ’я.

Над тим, аби діти гарно й з користю проводили час, працюють священики, вихователі, вожаті, волонтери. Тому дозвілля проходить справді цікаво й насичено.

Як розповідають самі діти, їм подобається більше дізнаватися про Бога під час духовних бесід. Крім того, їм цікаво відвідувати Богослужіння, поринаючи у світ Православ’я. До слова, багато дітей діляться тим, що у «Стежині добра» вони не вперше і сюди щоразу хочеться повертатися.

Завітавши у табір 15 серпня, тут можна було побачити доволі унікальну подію – імпровізований «показ мод». Влаштувавши дефіле, дітлахи вправно та граційно презентували моделі одягу з підручних матеріалів – газет, целофанових пакетів, серветок, паперу та навіть гілок. Перед глядачами оживали чудернацькі казкові персонажі, а гарний настрій усім був гарантований.

Після цього діти мали змогу взяти участь у майстер-класі з журналістики. Усі спробували себе в ролі як кореспондентів, так і героїв матеріалу. Коли ця гра була завершена, всі разом дійшли до висновку про те, що журналістські навички потрібні не лише фаховим працівникам ЗМІ, а й усім, хто хоче вміти гарно спілкуватися та налагоджувати контакти з новими друзями.

На цьому майстер-клас не завершився і діти спробували колективно створити імпровізований репортаж про «Стежину добра», розповідаючи про табір одноліткам.

Дозвілля юних вихованців «Стежини добра» завжди цікаве. Тож нехай табір залишить у їх серцях лише гарні емоції та спогади.

Переглядів: 23

 
 
 
Перейти до панелі інструментів