Панахида на сорок днів за спочилим воїном АТО Олександром Міхєєвим

%D0%9C%D1%96%D1%85%D1%94%D1%94%D0%B2-624x890[1]У неділю, 17 липня минає 40 днів від часу упокоєння демобілізованого воїна АТО Олександра Міхєєва. Він чесно виконував свій громадянський обов’язок, служив на машині швидкої допомоги, був контужений.Уже дома внаслідок серцевого нападу зупинилося його земне життя.

Відспівували воїна у Хрестовоздвиженському храмі села Ощів. Чин похорону очолив, з благословення Митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, якому співслужило духовенство Горохівського благочиння, диякон Тарас Футрук. Поховали воїна на луцькому міському кладовищі у Гаразджі.

17 липня 2016 року Панахиду за спочилим воїном АТО звершив настоятель Хрестовоздвиженського храму села Ощів священик Роман Світлик. Заупокійні піснеспіви виконав місцевий храмовий хор під керівництвом регента Надії Новосад. Настоятель храму повідомив, що парафія уже зібрала для сімей спочилих воїнів АТО із Ощева понад 1000 гривень, збір пожертв ще триває. Ці кошти будуть передані і сину Олександра Міхєєва Богданчику, котрий є хворим на ДЦП і потребує матеріальної і духовної підтримки.

ФОТО

Переглядів: 6

 
 
 
Перейти до панелі інструментів