Триває друга зміна у православному дитячому таборі «Стежина добрА»

Вона особлива не тільки тим, що спортивно-туристична, а й тим, що саме така зміна – зі змаганнями, випробуваннями, походами – є найпопулярнішою. Цього сезону спортивно-туристичних змін буде дві, але у кожній зміні є щоденні духовні бесіди, сповідь і Святе Причастя, молебні та спільні молитви. Ось і ця зміна має назву «Духовна мандрівка». «Радуйтесь!»  – ці слова апостола Павла стали щоденним вітанням у «Стежині добрА». «Радуйтеся!» – замість «Привіт» чи «Доброго дня». А радіти і справді є чому: найкращі діти, чудові вожаті, невтомний керівник табору архімандрит Аліпій, прекрасний духовний наставник ієрей Віктор Мартинюк, неперевершений тренер з туризму Віктор Валерійович Бондарук.

Православний дитячий табір розташувався на лісовій галявині, від якої до найближчого села – 5-7 кілометрів, але поруч – Свято-Троїцький Старосільський жіночий монастир. Діти ходять у гості до ігумені матушки Софії, допомагають сестрам в міру своїх сил, і роблять це з величезною радістю. А погода дозволяє купатися у басейні (у басейні – посеред лісу!) і по два-три рази на день. А ще концерти, майстер-класи, зустріч з професійними футболістами і спільна з ними гра… Вечірнє вогнище і пісні під гітару, концерти і вечірній духовний вогник…. Щодень діти кажуть «Дякую Богу за все!» і роблять ще один крок на дорозі духовного вдосконалення, а крім того – просто цікаво відпочивають і оздоровлюються.

Цього літа у «Стежині добрА» буде ще одна спортивно-туристична зміна під назвою «Божа іскра» та зміни «Віра, надія і Любов» та «Кольори духовної радості». Кожна має свою тематику і свої сюрпризи».

 

 

Переглядів: 69

 
 
 
Перейти до панелі інструментів