Панахида за спокій душ загиблих байкерів

18 вересня у Свято-Покровському кафедральному храмі, після вечірнього богослужіння, була піднесена молитва за спокій душ байкерів, які загинули під час автокатастроф.  Панахиду очолив, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта,   речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, йому співслужили священики Андрій Нікітіч та Дмитрій Григорчук.

На молитву до храму прийшли волинські поціновувачі їзди на мотоциклах, щоб помолитись за спокій душ тих байкерів, які відійшли у Вічність.

«Святе Письмо каже, що у Бога нема мертвих, а всі живі. І кожен із нас рано чи пізно відійде у Вічність. І приходить, на жаль, смерть до людей  під час автокатастроф. Ми піднесли сьогодні молитви за спокій душ відійшовших у Вічність байкерів, і ця наша спільна молитва є виявом нашої дружби, нашої християнської любові. Нехай Господь упокоїть їх душі в оселях праведних, простить їм провини вільні і невільні, і дарує їм Царство Небесне», – сказав речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Він також побажав байкерам Божого благословення, і щоб Ангели-хранителі завжди були поруч із ними. Нагадав батюшка і про необхідність в усіх випадках дотримуватись правил дорожнього руху, адже кожна людина повинна цінувати дароване Богом життя.

Переглядів: 203

 
 
 
Перейти до панелі інструментів