Віряни с. Струмівка за підтримки благодійників зібрали для фронту та мирних мешканців Сходу 18 тонн продуктів

У скрутний для держави час дуже важливо дбати про своє військо та мирних мешканців, що стали невільними жертвами війни. «Ближній для нас – це саме той, хто потребує зараз нашої допомоги. Наразі це воїни, що захищають територіальну цілісність держави на Сході, а також мирні мешканці, які живуть у зоні бойових дій», – каже протоієрей Степан Ярема, який є настоятелем храму св. ап. Андрія Первозванного у селі Струмівка.

Отець Степан спільно з мирянами ініціював благодійну акцію по збору продуктів у зону АТО, долучившись до столичної ініціативи «Милосердя без кордонів», очільником якої є священик Захарія Керстюк.

Усі охочі мали змогу допомогти продуктами для армії та мирних людей із зони АТО. Варто відзначити, що продукти жертвували не лише віряни с. Струмівка, а й усі небайдужі. Так, долучився благочинний Млинівського району Рівненської області протоієрей Андрій Іванейко з мирянами, а також підприємці-благодійники. Вдалося зібрати близько 18 тонн продуктів, загальна вартість яких становить понад 40 тисяч гривень.

Варто відзначити, що зібрана допомога є не першою від вірян с. Струмівка. Близько тижня тому вони долучалися до збору продуктів для батальйону «Азов». При цьому важливо згадати й те, що діяльність усієї єпархії великою мірою направлена на підтримку як нашого війська, так і мирних мешканців Сходу. Священики й миряни не лише вболівають за мир та збереження життів наших воїнів, а й надають матеріальну допомогу війську.

 

Переглядів: 66

 
 
 
Перейти до панелі інструментів