Київ. Участь у богослужінні взяв голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук

10167935_731414863569349_752765183_nУ неділю, 6 квітня, Божественну Літургію у Спасо-Преображенському соборі ставропігіальної парафії УПЦ у Києві очолив вікарій Київської Митрополії митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (Драбинко).

Участь у богослужінні взяв голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.

7 квітня, в день коли Православна Церква відзначає велике двунадесяте свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, Божественну Літургію у Спасо-Преображенському храмі міста Києві ( на Теремках), очолив, з благословення Предстоятеля УПЦ Митрополита Київського і всієї України Володимира,та місцеблюстителя Київської Митрополичої Кафедри митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія настоятель цього храму вікарій Київської Митрополії митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (Драбинко). Серед священнослужителів, які співслужили владиці Олександру був і голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Владика Олександр та отець Валентин, з благословення Блаженнішого митрополита Київського і всієї України Володимира, місцеблюстителя Київської Митрополичої кафедри митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія також обговорили питання реалізації подальших соціальних проектів Волинської єпархії УПЦ.

Митрополит Олександр та протоієрей Валентин Марчук також відвідали Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира у його резиденції у Феофанії.

Переглядів: 16

 
 
 
Перейти до панелі інструментів