Клірики Волинської єпархії привітали працівників Господарського суду з Різдвом Христовим

11 січня 2020 року, у період Різдвяних святок, з благословення архієпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, клірики Волинської єпархії завітали до працівників Господарського суду Волинської області з різдвяними вітаннями та колядками.

В цей день до працівників суду завітали благочинний Луцького кафедрального округу протоієрей Вадим Лебедь, настоятель Свято-Покровського храму Луцька архімандрит Афанасій (Герман), завідуючий канцелярією єпархії архімандрит Паїсій (Хомич), настоятель кафедрального собору Всіх Святих землі Волинської протоієрей Володимир Яцишин та клірики місцевих благочинь.

Благочинний Луцького кафедрального округу протоієрей Вадим Лебедь переказав вітання із Різдвом Христовим від архієпископа Волинського і Луцького Нафанаїла голові суду Шуму Миколі Сергійовичу та усім працівникам державної установи.

Хор духовенства під керівництвом протодиякона Михайла Абрамчука виконав декілька колядок та разом з працівниками суду заспівав відому народну колядку “Нова радість стала”.

По завершенні Різдвяного виступу клірики Волинської єпархії виголосили многоліття та запросили усіх присутніх на традиційний Різдвяний благодійний концерт, який відбудеться 21 січня 2020 року.

У свою чергу, голова суду Микола Сергійович, від імені працівників установи щиро подякував колядникам за Різдвяні привітання.

Переглядів: 1093

 
 
 
Перейти до панелі інструментів