Губернатор області Юрій Погуляйко надіслав вітання з Різдвом Христовим архіпастирю, духовенству та віруючим християнам Волинської єпархії

Ваше Високопреосвященство!

Щиро вітаю Вас, духовенство та віруючих Волинської єпархії Української Православної Церкви з величним святом Різдва Христового та Новим 2020 роком.

Подія Різдва Христового становить незбагненну тайну для усіх людей та через віру вселяє в наші душі Божу благодать. Тому цієї різдвяної пори, усі ми ідемо до храму, щоб розділити радість народження Спасителя та впустити його у наші серця, сповнені вірою, надією та вдячною любов’ю.

Рік, що минає, був для усіх нас непростим і вимагав напруженої та плідної роботи задля добробуту українського народу, зміцнення і розквіту Української держави. Рік прийдешній несе нам нові виклики та випробування. Упевнений, що разом ми зуміємо подолати усі перешкоди та негаразди. Адже ми єдині у своїх помислах та прагненнях.

З усім душевним теплом бажаю Вам доброго здоров’я та щастя, розуміння та успіху у всіх починаннях.

Нехай світлосяйне проміння Різдвяної зірки наповнює Ваші серця світом правди, миру та любові до ближнього. В кожній українській родині нехай панує мир та злагода. Бажаю Вам Божої ласки та благословення на добрі справи задля привітання великої європейської держави – України.

Христос Рождається!

З повагою

Голова Волинської обласної
державної адміністрації
Юрій Погуляйко

7 січня 2020 року

Переглядів: 313

 
 
 
Перейти до панелі інструментів