Міжнародний Хресний хід та міжнародна Божественна літургія у Волинській єпархії

31 липня 2019 року, міжнародний хресний хід, у якому беруть участь паломники з Польщі, Білорусі та різних коточків України дістався до міста Горохів Волинської єпархії.

Паломників вийшли зустрічати священники Горохівського благочиння разом з місцевими жителями.

Дякуючи старанням священників, місцевих жителів та місцевої влади вдалось розмістити й нагодувати більше 1300 паломників, які продовжують йти до Свято-Успенської Почаївської Лаври.

1 серпня відбулась соборна міжнародна Літургія, яку звершили клірики Волинської єпархії та священнослужителі Польської і Білоруської Православних Церков, які беруть участь у Міжнародному Хресному ході.

Під час богослужіння лунала соборна міжнародна молитва за мир в Україні та за єдність православних християн.

Також, багато паломників причастились Христових Таїн та молитовно вшанували преподобного Серафима Саровського, пам’ять якого сьогодні згадує Христова Церква.

Після літургії місцеві священники провели у подальше паломництво віруючих християн та висловили сподівання на майбутні зустрічі у спільних богослужіннях.

Прочани висловили подяку клірикам Волинської єпархії та віруючим прихожанам за теплий прийом й продовжили з молитвою долати далекий, але благодатний шлях до Почаївської Лаври.

Переглядів: 1124

 
 
 
Перейти до панелі інструментів