Єпископ Нафанаїл взяв участь у Божественній літургії у день тезоіменитства Блаженнішого Митрополита Онуфрія

25 червня 2019 року, в день пам’яті свого небесного покровителя, преподобного Онуфрія Великого, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію на площі перед Успенським собором Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Участь в урочистостях з нагоди Дня тезоіменитства, а також 5-річчя Предстоятельського служіння та 75-літнього ювілею Блаженнішого Митрополита Онуфрія взяли представники майже всіх Помісних Православних Церков. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

За Божественною літургією у день тезоіменитства Блаженнішого Митрополита Онуфрія молилися представники Помісних Церков та ієрархи УПЦ з усіх куточків України, у тому числі й керуючий Волинською єпархією Преосвященніший Нафанаїл, єпископ Волинський і Луцький, а також гості у священному сані, духовенство обителі.

Від усієї повноти Української Православної Церкви вітання виголосив найстарший за хіротонією архієрей УПЦ митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел. Його Блаженство Священним Синодом УПЦ був нагороджений орденом святого апостола Андрія Первозванного.

Переглядів: 582

 
 
 
Перейти до панелі інструментів