Напередодні П’ятидесятниці єпископ Нафанаїл очолив всенічне бдіння в кафедральному соборі

15 червня 2019 року, напередодні свята П’ятидесятниці, в кафедральному соборі Всіх Святих землі Волинської, керуючий Волинською єпархією, єпископ Нафанаїл звершив всенічне бдіння.

Його Преосвященству співслужили настоятель храму, протоієрей Володимир Яцишин, завідуючий канцелярією єпархії, архімандрит Паїсій (Хомич) та клірики кафедрального собору.

На богослужіння зібралась велика кількість вірян, і під час звершення Літії увесь храм, як священнослужителі так, і прихожани, вперше після дня Пасхи проспівали молитву до Святого Духа «Царю Небесний».

Під час звершення вечірнього богослужіння, єпископ Нафанаїл відзначив настоятеля Різдво-Богородичного храму села Холонів, протоієрея Олексія Дзіндзю, високою церковною нагородою – наперсним хрестом з прикрасами.

Також, після читання Євангелія, архіпастир звернувся зі словом проповіді до присутніх вірян, в якому закликав усіх християн завжди молитись за те, щоб благодать Святого Духа постійно освячувала наші душі та очищала їх від усілякої скверни.

Переглядів: 557

 
 
 
Перейти до панелі інструментів