Волинська єпархія УПЦ вчергове долучилась до проведення фестивалю особливих талантів

2 грудня 2018 року в приміщенні Палацу культури міста Луцька відкрився IV фестиваль «Особлива людина – особливий талант». Дійство традиційно було організоване за активного сприяння відділу у справах молоді Волинської єпархії УПЦ та з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла.

Фестиваль був присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю. Втім, особливі учасники вкотре довели, що талановитість та майстерність підкоряються, у тому числі, за рахунок підтримки рідних, спільної наполегливості та праці, ще більше необхідними для творчого успіху людей з ускладненим здоров’ям. Чарівний спів, неймовірні танці та акторська майстерність – все це можна було побачити на сцені Палаці культури.

Вкотре, партнерами заходу стала компанія «Тигрес», яка подарувала дітям справжню українську іграшку.

Цього року у фестивалі взяли участь близько десяти організацій. Кожна з них продемонструвала свій особливий талант та довела, що особлива людина здатна творити так само, як і решта.

Фестиваль став гідним уроком для кожного жителя нашого міста та дав змогу зрозуміти, що навіть коли буває важко, можна з гідністю приймати свою долю і виходити зі складних обставин.

 

Переглядів: 233

 
 
 
Перейти до панелі інструментів