Єпископ Нафанаїл відвідав парафію села Смолява Берестечківського благочиння

21 листопада, в день пам’яті Архістратига Михаїла та інших небесних сил безплотних, керуючий Волинською єпархією УПЦ відвідав парафію села Смолява Берестечківського благочиння. З нагоди престольного свята місцевого храму єпископ Нафанаїл звершив Божественну літургію у співслужінні благочинного, настоятеля та кліриків округи. 

Під час Малого входу за Богослужінням владика Нафанаїл відзначив настоятеля парафії Архістратига Михаїла протоієрея Олександра Бабія правом служіння з відкритими Царськими вратами до “Херувимської пісні”. 

Завершилась відправа традиційною хресною ходою навколо храму, після чого керуючий єпархією звернувся до присутніх зі словом проповіді. Владика розповів короткі відомості про ангельський світ та особу Архістратига Михаїла. Насамкінець архіпастир нагородив також регента місцевого хору медаллю “Волинської ікони Божої Матері”. У свою чергу настоятель та парафіяни подякували архієрею за візит, адже вперше за 30 років з дня відкриття храму вони стали співучасниками Божественної літургії архієрейським чином. 

Переглядів: 1198

 
 
 
Перейти до панелі інструментів