Потрібна підтримка дружині священика – багатодітній матері

В сім’ї голови Синодального Відділу по соціально-гуманітарним питанням Української Православної Церкви протоієрея Владислава Діханова сталося тяжке життєве випробовування – його дружина матінка Анна, матір 5-ох дітей, хвора онкологією. Діагноз був поставлений не на ранній стадії. На даний час матінка Анна знаходиться на лікуванні в Германії в клініці м. Фрайбург.

Сам отець Владислав ще раніше того, як був створений очолюваний їм Відділ, завжди старався допомагати тим, хто цього потребував. За час існування Відділу допомогу отримали 256 876 тільки вимушених переселенців, священики-оператори гарячої лінії духовної підтримки “Надія” (в тому числі і сам отець Владислав) відповіли на 11 690 дзвінків. Відділ реалізує ряд проектів різного напрямку (це і допомога дітям-сиротам, безпритульним, інвалідам та ін.).

Розпорядженням керуючого Волинською єпархією УПЦ єпископа Нафанаїла від 24 вересня 2018 р., відповідно до благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, всім священнослужителям та вірянам Волинської Єпархії Української Православної Церкви благословляється вознести святі молитви за матінку Анну Діханову та по можливості пожертвувати матеріальну допомогу на її лікування.

Реквізити для надання допомоги:

Картка “ПРИВАТБАНК” 5168 7456 0219 8704

Діханов Владислав Миколайович

В мережі “Facebook” створена СТОРІНКА зі свіжими новинами про лікування матінки Анни Діханової.

Переглядів: 532

 
 
 
Перейти до панелі інструментів