Священики Волинської єпархії привезли мощі цілителів до обласної лікарні у Боголюбах

7 серпня 2018 року священнослужителі Луцького міського благочиння Волинської єпархії УПЦ відвідали пацієнтів та персонал Волинської обласної клінічної лікарні (корпус № 2), що у селі Боголюби Луцького району. З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, протоієрей Володимир Яцишин, протоієрей Рустік Капауз, протоієрей Ігор Савієвський привезли до лікарні мощі десяти цілителів, котрі перебувають цими днями у Луцьку.

Мощі вмонтовані в ікони цілителів; Всеукраїнський хід зі святинями з весни цього року відвідує єпархії УПЦ, звідки їх привозять у лікувальні заклади.

Священики відслужили молебень у лікарняній каплиці та зайшли зі святинями у палати до важко хворих, щоб ці люди також могли прикладатися до ікон з мощами. Пацієнти, котрих відвідали священнослужителі, дуже радо вітали їх та дякували за таку можливість.

Нагадаємо, у середу, 8 серпня, о 8 ранку святині привезуть до Луцького військового госпіталю. Далі хід з мощами десяти цілителів вирушає на Рівненщину.

Всеукраїнський хресний хід з мощами великомученика Пантелеімона Цілителя, священномученика Антипи Пергамського, святого Луки Кримського, безсрібників Косми і Даміана, преподобного Агапіта Печерського, преподобних Даміана й Іпатія Печерських, преподобного Арсенія Каппадокійського, священномученика Іракліда Кіпрського відвідав вже майже всі єпархії Української Православної Церкви.

Переглядів: 424

 
 
 
Перейти до панелі інструментів