Волинська єпархія взяла під опіку родину із 9 чоловік, які залишились круглими сиротами, та збирає кошти для придбання для неї житла

Внаслідок смерті батька і матері, які настали упродовж останніх двох місяців, круглими сиротами залишилось їх 9 дітей, що мешкають у селі Михайлин Рожищенського району. Серед них 5 неповнолітніх дітей, опіку над якими взяла старша сестра, якій нині 26 років і яка є старшою дитиною в родині.

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, опіку над сиротами взяла Волинська єпархія. На разі першочерговим є питання забезпечення цієї родини власним житлом, адже мешкають сироти у хаті яку наймають.

Отже, Волинська єпархія розпочала, з благословення владики Ніфонта, збір коштів на придбання житля для цієї сім’ї.

«Що зробили ви  одному з малих цих – Мені ви зробили», – сказав Господь, отож закликаємо долучитись до цієї справи усіх хто  має можливість внести посильну лепту,  щоб допомогти цим сиротам.

З внесенням пожертв можете звертатись у Соціальний відділ єпархії, який очолює протоієрей Миколай Бондарук. Також можете звертатися до прес-секретаря – протоієрея Валентина Марчука.
Фейсбук отця Валентина чи телефонуйте 050 143 24 81

Переглядів: 40

 
 
 
Перейти до панелі інструментів