Настоятель храму Святої великомучениці Катерини села Великий Омеляник священик Володимир Гринюк взяв участь у відзначенні “Дня білої тростини”

15 жовтня у усьому світі відзначають “День білої тростини”, мета якого є привернення уваги суспільства до потреб незрячих.

З нагоди цієї дати у Луцькому районному будинку культури відбулись урочисті збори Луцького осередку ВОО УТОС, участь у яких, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, взяв настоятель Свято-Катерининського храму села Великий Омеляник священик Володимир Гринюк. Батюшка вже не перший рік духовно опікується Луцьком територіальним осередком ВОО УТОС.

Розпочався захід із спільної молитви “Отче наш”, отець Володимир також звернувся до присутніх зі словами вітань, переказавши благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта.

“Ваша віра є міцною, і я хочу побажати вам, дорогі брати і сестри, щоб вона такою і лишалась. нехай Господь укріпляє вас”, – сказав отець Володимир.

Представники влади також вручили активістам Луцького осередку ВО УТОС почесні грамоти, а після офіційної частини відбувся концерт.

Переглядів: 124

 
 
 
Перейти до панелі інструментів