У Луцьку відбудеться щорічний фестиваль #Стрітенняfest, присвячений Дню православної молоді

Молодіжний відділ Волинської єпархії запрошує активну православну молодь на щорічний фестиваль «Стрітення», який присвячений Дню православної молоді.

Захід відбудеться у понеділок 18 лютого.

У програмі #Стрітенняfest:

9:00 – початок Літургії з поясненнями у Свято-Покровському храмі м. Луцька (вул. Гальшки Гулевичівни, 1);

11:00 – смачний куліш, флешмоб і фотозона на подвір’ї Волинської духовної семінарії (вул. Драгоманова, 26);

15:00 – тематичні бесіди, інтерактивна вистава, coffee break, розваги і концерт у Палаці культури міста Луцька (вул. Богдана Хмельницького, 1).

Учасники фесту зможуть спільно помолитись, взяти участь у пізнавальних тематичних бесідах, розважитись і насолодитись запашною кавою у колі друзів.

Наприкінці заходу молодь матиме можливість поспілкуватися зі священнослужителями у форматі питання-відповідь.

Вхід вільний.

Дізнатися додаткову інформацію можна за телефоном: +38 066 391 23 08

Нагадаємо, що День православної молоді відзначається у світі, починаючи з 1953 року. Роком раніше, у 1952, у Франції провели Першу Генеральну асамблею Всесвітнього православного молодіжного руху «Синдесмос», від якої і почалася діяльність цієї суспільно-церковної організації. Її головною метою стало служіння Церкві, а також налагодження контактів між представниками молодого віруючого покоління різних держав.

Сьогодні до цього руху залучені молоді віряни з понад сорока країн, які об’єднані у понад сто організацій. 15 лютого на свято Стрітення Господнього молоді люди зустрічаються зі священиками, проводять соціальні та інші культурні заходи.

Переглядів: 171

 
 
 
Перейти до панелі інструментів