Духовенство Рожищенського благочиння передало грошову допомогу на лікування Арсену Васєчко

Протягом різдвяних свят у храмах Рожищенського благочиння Волинської єпархії УПЦ відбулися благодійні вечори колядок, на яких збиралися кошти для потребуючих допомоги дітей. Більшу частину цих коштів було вирішено передати на лікування жителю села Рудня Арсенові Васєчку. Хлопчик народився без ока і наразі потребує операції, вартість якої – 10 000 євро.

Як повідомляє сайт Рожищенського благочиння, Ккошти зібрали на приходах сіл Любче, Залісці, Мильськ, Рудня, Топільне та у місті Рожище. Також до допомоги долучилися вихованці недільної школи з села Залісці, які віддали 7 тисяч наколядованих гривень. Загальна сума допомоги становила 18 тисяч гривень.

28 січня відбулася передача коштів. У Свято-Дмитрівському храмі села Рудня благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко, настоятель храму протоієрей Дмитрій Теравський та священик села Залісці Микола Жученя із  вихованцями недільної школи після знайомства та спілкування з Арсеном вручили допомогу та солодкі подарунки. Усі побажали Божої допомоги у лікуванні та висловили надію на подальші дружні зустрічі.

Переглядів: 110

 
 
 
Перейти до панелі інструментів