У храмі УПЦ міста Горохова відбулося різдвяне дійство

Свято Різдва Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа для православних горохівчан є подвійним, адже на честь Різдва Христового освячений міський храм, в якому по-особливому, різдвяними піснеспівами возвеличується ця епохальна знаменна подія. Про це повідомляє сайт Горохівської округи Волинської єпархії.

13 січня 2019 року в храмі Різдва Христового міста Горохова тривало благодійне різдвяне дійство, яке розпочалося з привітального слова настоятеля храму священика Андрія Гаврилюка.

Учні недільної школи, котра діє при храмі, показали театралізовану різдвяну виставу. Під час дійства діти розказували повчальні історії, притчі, у віршованій формі вітали парафіян храму та радували чудовим співом колядок. Найменші її учасники після показової сценки ангелят, звернулися з віншуванням до гостей свята.

Вечір супроводжувався і співом різдвяних пісень за участі місцевого, молодіжного та хору священиків.  До святкового вечора долучилися і гості парафії – дитяче тріо з храму Нерукотворного Образа Христа Спасителя села Колпитів (Локачинське благочиння), які також подарували присутнім декілька гарних колядок.

 

Переглядів: 175

 
 
 
Перейти до панелі інструментів