У храмі відбулося парафіяльне свято “Різдво в Ощеві”

У день Собору Божої Матері в Хрестовоздвиженському храмі села Ощів линули колядки та різдвяні віншування: з благословення настоятеля священика Романа Світлика на парафії відбулося дійство “Різдво в Ощеві”. Про це повідомляє сайт парафії.

На початку свята до присутніх у храмі прихожан та гостей з вітальним словом звернувся отець Роман Світлик.

“Більш ніж дві тисячі років тому Різдво Христове просвітило людству шлях до спасіння. Бажаю у цей благодатний святковий день усім вам радості, терпіння, мудрості і смирення, щоб разом у Святій Церкві “поспішати до Вифлеєму” і поклонитися народженому Богонемовляті Христу”, – мовив отець настоятель.

Потому прихожан зі святом Різдва Христового прекрасним співом вітав місцевий храмовий хор під керівництвом регента Надії Новосад. Кожна колядка обрамлялася Різдвяними віншуваннями з уст наймолодшої хористки Анни Ліри.

Прийшли привітати громаду храму також і юні прихожани разом із своїм керівником, вчителем місцевої школи Аллою Шереметою. Діти і розповідали гарні віршики на Різдвяну тематику, і колядували, щиро бажаючи усім людям добра і миру у Новому році і заступництва Народженого Христа в усіх добрих справах.

Наприкінці свята усім його учасникам ще раз подякував настоятель храму священик Роман Світлик. Наймолодшим прихожанам отець Роман роздав солодкі подарунки, щиро побажавши усім радісних Різдвяних свят і щасливого Нового року благості Господньої.

Переглядів: 64

 
 
 
Перейти до панелі інструментів