Єпископ Нафанаїл відвідав парафію міста Горохів

9 січня, у день пам’яті святого первомученика архідиякона Стефана, єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл відвідав парафію на честь Різдва Христового у місті Горохів. З нагоди престольного свята місцевого храму архіпастир звершив Божественну літургію. Владиці співслужили настоятель парафії священик Андрій Гаврилюк, віце-секретар єпархії протоієрей Валерій Мучак, благочинний Горохівської округи протоієрей Валерій Пилипчук та гості у священному сані.

Під час Богослужіння було піднесено особливі молитви за мир в державі та єдність Православної Церкви. На Малому вході єпископ Нафанаїл нагородив настоятеля храму священика Андрія Гаврилюка черговою церковною нагородою – палицею. 

Наприкінці Літургії було звершено традиційний для престольних свят хресний хід, під час якого священнослужителями було звершено заупокійну літію за спочилим колишнім настоятелем храму протоієреєм Олександром Пасічником. 

Після Богослужіння владика Нафанаїл звернувся до присутніх зі словом проповіді, в якому привітав усіх з престольним святом та Різдвяними святами. 

Завершились урочистості вітальною програмою місцевої недільної школи, яку підготували викладачі та вихованці.

Переглядів: 155

 
 
 
Перейти до панелі інструментів