Представники Волинської єпархії – учасники церковної конференції – молитвно пом’янули Блаженноспочилого Митрополита Володимира

У Трапезному храмі Києво-Печерської лаври керівники єпархіальних відділів УПЦ у справах сім’ї звершили соборну Божественну літургію. У 83-тю річницю від дня народження Блаженноспочилого Митрополита Київського і всієї України Володимира (Сабодана) учасники церковної конференції молитовно вшанували його пам’ять.

Духовенство помолилось за зміцнення українських сімей, примноження любові та порозуміння в них, за Богом збережене мирне життя та процвітання українського народу. Богослужіння очолює голова місії Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон.

Нагадаємо, 22-23 листопада 2018 року в Києві тривала VІ Всеукраїнська конференція керівників єпархіальних відділів Української Православної Церкви у справах сім’ї. З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, до заходу долучились також і представники Волинської єпархії, серед яких був голова єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрей Петро Базюк, протоієрей Георгій Віхоть, священик Миколай Омельчук.

 

 

Переглядів: 267

 
 
 
Перейти до панелі інструментів