Діти недільної школи села Бистровиця вітали односельчан зі святом Покрову Божої Матері

14 жовтня учні недільної школи села Бистровиця Горохівського району привітали односельчан зі святом Покрову Божої Матері. Про це повідомляє сайт Горохівського благочиння.

Уперше вихованці недільної школи при Свято-Преображенському храмі села Бистровиця урочисто виступили на своє престольне свято: заздалегідь вивчали вірші, пісні під супровід шумових інструментів, многоліття… А у самому святі взяли участь 20 дітей від 5 до 15 років. До величного свята Покрови Пресвятої Богородиці, яке віддавна шанують православні християни, вихованці недільної школи села Бистровиця також старанно готувались. Після Божественної літургії на подвір’ї біля храму ставили сценку «Православний місяцеслов», виконували пісні, звернені до Бога та Божої Матері, декламували вірші.

Учні старших класів та студенти показали театральну виставу про совість «Чудесне зернятко». Наприкінці дійства діти грали у квест, де шукали завдання-рибки, відповідаючи на питання з Божого Закону. А у фіналі цієї гри юні прихожани надули повітряні кульки з літерами і разом склали фразу-визнання «Ми православні християни».

Усі прихожани-глядачі не приховували радості та задоволення від майстерних виступів малечі. Настоятель храму отець Павло Арестович, староста та прихожани щиро подякували дітям та матушці за чудово організоване та проведене дійство.

             

 

Переглядів: 231

 
 
 
Перейти до панелі інструментів