Представники Волинської єпархії взяли участь у прощанні з загиблим на Сході лучанином Андрієм Єлістратовим

11 серпня 2018 року в Луцьку тривали жалобні заходи: у місто привезли тіла одразу двох загиблих під час військових дій на Сході України волинян, лучанина Андрія Єлістратова та уродженця села Видерта Камінь-Каширського району Сергія Цепуха.

Зранку транспорт з загиблими воїнами прибув до Цуманського посту. Звідти автомобіль з тілом Сергія Цепуха, на прохання батьків, поїхав на малу батьківщину військовослужбовця, де він і буде похований.

Громадська панахида за лучанином Андрієм Єлістратовим відбулась на Театральному майдані обласного центру. Разом з родичами, друзями, небайдужими жителями міста участь у прощанні взяли й представники Волинської єпархії УПЦ: секретар протоієрей Миколай Бондарук та голова єпархіального відділу «Церква і суспільство» протоієрей Олександр Богданов.

Після прощання з воїном жалобна процесія пройшла від Театрального майдану до гімназії № 4, звідки труну з тілом перевезли у село Гаразджа: лучанин Андрій Єлістратов знайшов місце останнього упокою на Алеї почесних поховань.

 

Переглядів: 349

 
 
 
Перейти до панелі інструментів