Представники Волинської єпархії УПЦ відслужили Божественну літургію у каплиці обласного наркодиспансеру

18 травня 2018 року, з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, священнослужителі Волинської єпархії УПЦ звершили Божественну літургію в каплиці обласного наркодиспансеру. Разом з протоієреєм Стефаном Яремою, протоієреєм Олександром Білінським та архідияконом Ростиславом Петровим у цей день молились пацієнти та персонал медичного закладу.

У приміщенні Волинського обласного наркодиспансеру освячена та постійно діє молитовна кімната – каплиця на честь ікони Божої Матері «Невпиваєма чаша». Складний процес реабілітації пацієнтів супроводжують священнослужителі УПЦ, зокрема, голова братства тверезості імені святого Іоанна Кронштадтського Волинської єпархії УПЦ, настоятель храму села Струмівка Луцького району протоієрей Стефан Ярема.

Каплиця була освячена рівно сім років тому, в травні 2011 року, тодішнім архіпастирем, митрополитом Ніфонтом (+2017). Відтоді на території закладу постійно лунають молитви за оздоровлення та зцілення тих, хто проходить реабілітацію та хоче позбавитись від залежності та за тих, хто ще тільки на шляху до цього рішення.

Переглядів: 186

 
 
 
Перейти до панелі інструментів