Єпископ Нафанаїл відвідав Свято-Успенську парафію села Старий Загорів

5 травня, у суботу, єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл відвідав парафію села Старий Загорів Локачинського благочиння. У місцевому Свято-Успенському храмі керуючий єпархією звершив Божественну літургію. Владиці співслужили архімандрити Афанасій (Герман) та Паїсій (Хомич), благочинний Локачинської округи протоієрей Анатолій Собуцький, настоятель парафії протоієрей Афанасій Лейба та інші запрошені священнослужителі. 

Для вірян Свято-Успенської парафії села Старий Загорів 5 травня є особливою датою, адже цього дня настоятель храму протоієрей Афанасій Лейба відзначав 40-літній ювілей. З цієї нагоди отця Афанасія було відзначено високою церковною нагородою – правом носіння митри. Разом з тим єпископ Нафанаїл відзначив золотими наперсними хрестами священиків Федора Мосюка та Віталія Сонюка. 

Наприкінці Богослужіння владика Нафанаїл звернувся з вітальним словом на адресу настоятеля Свято-Успенського храму села Старий Загорів. Владика зауважив на важливості не лише матеріальних, але й духовних досягнень священнослужителя на парафії. У свою чергу отець Афанасій подякував архіпастирю за радість спільної молитви та привітання з ювілеєм. 

Переглядів: 976

 
 
 
Перейти до панелі інструментів