Студенти ВДС долучились до акції «Зробимо Луцьк чистим»

20 квітня 2018 року в обласному центрі, як і щороку, відбулася весняна акція «Зробимо Луцьк чистим». До прибирання долучилися як жителі міста, так і різноманітні заклади, зокрема, навчальні.

Вже традиційно щороку, з благословення керуючого Волинською єпархією єпископа Нафанаїла, до екологічної ініціативи долучаються і студенти Волинської духовної семінарії. Семінаристи прибирали територію своєї духовної школи, зокрема, узбережжя річки Стир.

«Священики закликають людей до духовної чистоти, а як можна говорити про чистоту духовну, якщо людина терпить бруд довкола себе? Крім того, наша духовна семінарія знаходиться на території Старого міста, сама будівля є пам’яткою архітектури. А узбережжя річки – це зелена зона, отож, таким чином наші семінаристи турбуються як про історичне середовище, так і про охорону довкілля, про природу», – сказав у коментарі «Волинській правді» викладач ВДС священик Павло Чамахуд.

Про важливість турбуватися про довкілля та благоустрій свого середовища впевнено говорили і самі студенти, зокрема, третьокурсник ВДС Андрій Гавура.

Переглядів: 178

 
 
 
Перейти до панелі інструментів