Учні недільної школи при Свято-Покровському храмі Луцька побували на виробництві іграшкової фабрики «Тигрес»

19 квітня 2018 року вихованці недільної школи, яка діє при Свято-Покровському кафедральному храмі, побували з навчальною екскурсією на виробництві волинської компанії «Тигрес». Учні закладу вирушили на пізнавальну та цікаву екскурсію вже не вперше, але цього разу директор недільної школи ієромонах Ілля (Вишневський) та викладачка Анна Малесик організували цей захід для найменшої групи «Маленькі серця великої любові».

Наймолодшим дітям, насамперед, була цікавою подорож до своєрідної казкової країни, де виготовляють іграшки, якими всі звикли бавити свою малечу щодня. Ця відома далеко за межами України компанія працює у передмісті Луцька, а іграшки роз’їжджаються зі складу не лише в різні куточки держави, а й за кордон.

Усі учасники мали змогу поринути у процес виготовлення іграшки, розпочинаючи із задумки дизайнера, а також дізнались, якою має бути людина, котра створює для дітей майбутню улюблену забавку. Всі також змогли придбати для себе іграшки, які щойно отримали з виробництва. Діти та дорослі подякували компанії за змістовний день, а зокрема – працівниці фірми «Тигрес» пані Надії, котра вже не вперше проводить екскурсії для вихованців православної недільної школи.

Переглядів: 143

 
 
 
Перейти до панелі інструментів