Священики Волинської єпархії взяли участь у поминальних заходах на місці села Красний Сад

19 квітня 2018 року виповнилось 75 років відтоді, як на Волині у ході міжнаціонального польсько-українського конфлікту було знищено село Красний Сад, котре знаходилось поблизу села Михлин Горохівського району. Жертвами страшних подій тоді стали 104 людини.

З приводу цієї гіркої дати на місці зруйнованого села Красний Сад відбулися поминальні заходи з вшанування пам’яті загиблих. З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, участь у них взяли священнослужителі Горохівського і Мар’янівського благочинь Волинської єпархії УПЦ.

Священики та місцеві віряни, які взяли участь у заупокійній молитві, пройшли хресним ходом від храму Різдва Пресвятої Богородиці села Михлин до пам’ятного Хреста  загиблим мешканцям Красного Саду.

Там священики відслужили панахиду за спокій душ загиблих людей.

Богослужіння очолив благочинний Горохівської округи Волинської єпархії протоієрей Валерій Пилипчук та благочинний Мар’янівської округи протоієрей Миколай Черняк. Участь у панахиді взяв також нещодавно призначений настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці села Михлин священик Іван Смітюх.

 

Переглядів: 190

 
 
 
Перейти до панелі інструментів