Представники Волинської єпархії відвідали Будинок дитини у Луцьку

17 квітня 2018 року, з благословення керуючого Волинською єпархією УПЦ єпископа Нафанаїла, представники єпархії привітали з пасхальними святами персонал та підопічних Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини.

Цього дня у закладі, в котрому займаються соціальною та медичною реабілітацією дітей, побував завідувач канцелярії єпархії архімандрит Паїсій (Хомич), голова єпархіального відділу «Церква і суспільство» протоієрей Олександр Богданов, голова інформаційного єпархіального відділу протоієрей Олег Точинський та студенти ВДС. Працівники і їхні підопічні, дітлахи найменшого віку, отримали від священиків подарунки з нагоди свята Воскресіння Христового.

Серед інших фахівців, які працюють над оздоровленням цих дітей, священнослужителів зустрічала Валентина Прокопчук, мати одного з загиблих під час військових дій на Сході лучан, котра є також і хресною матір’ю для кількох вихованців Будинку дитини.

Сьогодні спеціалісти закладу займаються реабілітацією дітей, котрі потребують психологічної, медичної, соціальної, педагогічної підтримки; тут малеча з різними особливостями розвитку отримують комплексну допомогу.

Переглядів: 508

 
 
 
Перейти до панелі інструментів