У Любешівському благочинні помолились за спокій душі спочилого протоієрея Іоанна Свередюка

Торік, 11 лютого 2017 року, відійшов до Господа уродженець села Котуш Камінь-Каширського району протоієрей Іоанн Свередюк. Він служив настоятелем села Щитинь Любешівського благочиння, бувши першим очільником православної громади цього краю понад двадцять років.

Як повідомляє сайт Камінь-Каширської округи УПЦ, 8 лютого 2018 року, з благословення керуючого Волинською єпархією єпископа Нафанаїла, напередодні першої річниці завершення життєвого шляху спочилого священика у Свято-Успенському храмі села Щитинь звершили соборне заупокійне Богослужіння. Службу очолив благочинний Любешівської округи протоієрей Анатолій Шкара. Серед духовенства, яке молилось цього дня за упокій душі свого духовного брата, були і клірики Камінь-Каширського благочиння.

Народився спочилий священик 10 жовтня 1976 року в селі Котуш; разом із дружиною-матушкою виховували 7 дітей – 2 доньок та 5 синів.

В пам’яті парафіян, друзів та всіх, хто мав можливість спілкуватися зі спочилим священиком, отець Іоанн лишився як дуже позитивна людина, люблячий чоловік і батько, справжній духовний наставник та вірний друг, який ніколи не впадав у відчай, незважаючи на різні проблеми та труднощі свого земного життя.

Переглядів: 230

 
 
 
Перейти до панелі інструментів