Молодь з місіонерського клубу «Іоаннівська сім’я» привітала з Різдвом вірян поважного віку

«Слава в вишніх Богу, і на землі мир, у людях благовоління!» Саме такими словами прославляло новонародженого Богомладенця Христа ангельське воїнство. І відтоді і дотепер мільйони людей, які окрилені вдячністю Богу, прославляють Його, співаючи церковні піснеспіви та колядки.                                        

Молодь православного місіонерського клубу «Іоаннівська сім’я» на чолі зі своїм духовним наставником, головою місіонерського відділу Волинської єпархії протоієреєм Романом Якубовичем, вирішила подарувати справжню радість Різдва Христового тим людям, які у силу своєї слабкості не змогли прийти до храму на святкове богослужіння. Задля цього вони завітали у домівки людей похилого віку та виконали у них святкові колядки.

Після святкового дійства для кожного із відвідуваних православним місіонерським клубом були вручені солодкі подарунки. На обличчях стареньких можна було помітити прояв великої радості, яка виразилась у їхніх сльозах та найкращих побажаннях молоді на їхню подальшу діяльність. Нехай будуть навік благословенні ці святкові вечори, які запалюють в людських серцях непереможну та божественну любов. Христос Народився! Славімо Його!

Переглядів: 139

 
 
 
Перейти до панелі інструментів