Громада УПЦ організувала різдвяний концерт в Осівцях

8 січня 2018 року в будинку культури села Осівці відбувся п’ятий різдвяний благодійний концерт, що розпочався з вітання настоятеля місцевого Свято-Параскевського храму УПЦ протоієрея Сергія Приходька. Про це повідомляє сайт Камінь-Каширської округи.

Священик наголосив на тому, що православні християни навіть у такі святкові та радісні дні не повинні полишати своїх ближніх, які обділені долею – сиріт, дітей, що опинилися в тяжких життєвих обставинах та тих, батьки котрих віддали своє життя, захищаючи цілісність України в зоні проведення АТО.

Свято розпочалося зі співу Різдвяного тропаря. До присутніх зі співом колядок звернулися два церковних хори та діти місцевого дошкільного навчального закладу й школи, а також студенти, що приїхали на Різдво з навчання до своїх домівок.

Далі тривала вистава Різдвяного вертепу, де всі учасники майстерно виконували свої ролі, показуючи на сцені всі події, що супроводжували народження Христа-Спасителя.

Швидко промайнув час Різдвяного концерту, за який глядачі, у тому числі представники місцевої влади, щиро дякували настоятелю протоієрею Сергію, котрий організував та провів це святкове дійство.

 

Переглядів: 137

 
 
 
Перейти до панелі інструментів