Єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл відвідав парафію Різдва Христового у селі Видричі

9 січня, на третій день свята Народження Спасителя нашого Ісуса Христа, керуючий Волинською єпархією УПЦ єпископ Нафанаїл відвідав православну громаду села Видричі Михнівського благочиння (Камінь-Каширський район).

Під час Божественної літургії архієрейським чином настоятель громади протоієрей Ігор Василів отримав з рук єпископа Нафанаїла церковну нагороду – хрест з прикрасами.

Цього дня разом з владикою у місцевому храмі Різдва Христового молились 27 священиків, у тому числі віце-секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Валерій Мучак та численні гості парафії. Зокрема, єпископу співслужив і перший наставник отця Ігоря – нинішній ректор Волинської духовної семінарії архімандрит Євменій (Михалевський).

Звернувшись з проповіддю до присутніх, владика Нафанаїл говорив про Віру – справжню і не справжню, про те, як відрізняються істинно віруючі і ті, хто так себе називає. Разом з архіпастирем та священиками після Божественної літургії та спілкування з духовенством віряни звершили хресний хід, прославляючи велике свято Різдва Христового.

Переглядів: 712

 
 
 
Перейти до панелі інструментів