У селищі Колки свято радості, добра та дитячих посмішок

23 грудня 2017 року в селищі Колки Маневицького району тривало дитяче свято, приурочене до дня Миколая угодника.

З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, в гості до діточок завітала православна молодь з обласного центру на чолі з ієромонахом Іллею (Вишневським). Гості подарували чудову виставу про зоряного хлопчика, котрий за своє юне життя пройшов шлях від самозакоханості до усвідомлення важливості рідних, друзів, а його душа через терни засіяла смиренням та любов’ю.

Перед початком виступу до присутніх з вітальним словом звернувся благочинний Колківської округи протоієрей Петро Бугайчук. Усе театральне дійство супроводжувалося цікавими забавками із залом та дотепними жартами ведучих – Андрія і Оленки.

У цей зимовий день сонячно було не тільки на вулиці, алей у серцях глядачів, котрі заповнили затишний зал Колківського будинку культури. Радісні очі дітей, їхня щира посмішка та гучні аплодисменти стали найкращою нагородою для організаторів вистави та молодих акторів, серед котрих були студенти Волинської духовної семінарії та молоді викладачі недільної школи міста Луцька. Як зазначила Наталія Васага, мама Евеліни, однієї з юних глядачок: «Хоча в суботній день у кожного з нас багато домашніх справ, проте повести дитину на виставу, набагато краще. Тому, що в серці дитини залишиться спогад, наука, вміння прощати, допомагати ближньому, доброта».

На завершення виступу настоятель Свято-Хрестовоздвиженського храму селища Колки протоієрей Олександр Білінський, від імені організаторів свята подякував запрошеним гостям і глядачам, а також висловив надію на подальші теплі зустрічі.

На завершення приносимо подяку і директору Будинку культури Роману Романюку за підтримку доброї справи!

джерело

Переглядів: 205

 
 
 
Перейти до панелі інструментів