Волинська єпархія провела ІІІ Молодіжний кінофорум соціальної реклами

8 грудня 2017 року у Луцьку відбувся ІІІ молодіжний православний кінофорум соціальних рекламних роликів. З благословення керуючого Волинською єпархією УПЦ єпископа Нафанаїла, цей захід організував єпархіальний відділ у справах молоді, з залученням волонтерської роботи та кількох служителів інших єпархій Української Православної Церкви.

До форуму були представлені 16 соціальних робіт тривалістю до трьох хвилин. Голова молодіжного єпархіального відділу ієромонах Ілля (Вишневський) нагадав, що торік до участі допускались ролики більшого формату – тривалістю до десяти хвилин, і роботи мали містити у сюжеті певні моральні висновки. Цього ж року за умовами відбору зміст роликів мав бути пов’язаний з соціальною тематикою.

14 відеороликів представили до форуму волиняни, по одній роботі надіслали представники Бориспільської та Кіровоградської єпархій УПЦ. Зі слів ієромонаха Іллі, саме там нині служать випускники Волинської духовної семінарії, котрі також зацікавились проведенням цього кінофоруму та разом зі своїми «молодіжками» підготували роботи до участі у заході.

Серед інших до кінофоруму був запрошений протоієрей Степан Ярема (Луцьке районне благочиння), котрий також неодноразово представляв свої напрацювання до розгляду у мистецьких кіноконкурсах, його фільм вигравав призове місце.

Щодо цього конкурсу, то переможців у ньому не визначали. Однак всі роботи будуть виставлені на загал: для цього планується зареєструвати окремий профіль на каналі Youtube. Там будуть опубліковані всі ролики, які брали участь у кінофорумі протягом його діяльності. За необхідності, ймовірно, вони будуть титруватись англійською мовою, і дуже багато глядачів вже цікавляться тим, де можна побачити ці доробки.

 

Переглядів: 801

 
 
 
Перейти до панелі інструментів